Replay jesen/zima 2018./19. – Nova kolekcija odiše devedesetima

Devedesete se ponovno nose i to u kombinaciji s modernim trenirkama za svaku prigodu. Ovaj stil ulične mode, poznavaoci ga zovu athleisure, definira odjeća za trening ili bavljenje sportskim aktivnostima koju se može odjenuti za odlazak na posao, u školu, na predavanje, ili neku za drugu neformalnu prigodu.

 

Trendi trenirke za svaku prigodu

Ženska kolekcija

Trendovi devedesetih vraćaju se na širokim i komotnim vjetrovkama i majicama na kojima sportske pruge, slova i logotipovi predstavljaju trend ulične mode. Osnovni dijelovi kolekcije neizostavno imaju umjetno krzno kao odraz utjecaja devedesetih, a suknje midi dužine naglašavaju
struk sportskim detaljima.

Muška kolekcija

Izbor udobnih, mekanih i praktičnih komada glavno je obilježje kolekcije majica i hlača u svijetlim bojama. Neizostavne parke reinterpretirane su novim krojevima i različitim dužinama. Za ovu sezonu vjetrovke izrađene od najlon materijala imaju nekoliko patentnih zatvarača kako bi
naglasile rokerski izgled.

 

Denim kolekcija

Različiti krojevi i nijanse nove Replay denim kolekcije, zamišljeni su kako bi se savršeno kombinirali s majicama, košuljama i jaknama iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2018/19.

Minimalistički i čisti krojevi temeljna su odlika kolekcije koja je dodatno obrađena inovativnim ekološkim procesom za efekt ispranosti i iznošenosti trapera.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera