Calvin Klein predstavio je kampanju za proljeće/ljeto 2018.

CALVIN KLEIN UNDERWEAR i CALVIN KLEIN JEANS u kampanji proljeće/ljeto 2018. nastavljaju razvijati svoju globalno poznatu promotivnu akciju #MYCALVINS u kojoj je fokus stavljen na obitelj i međusobnu povezanost članova obitelji. Koncept je dodatno naglašen američkim tradicionalnim pokrivačem – quiltom.

Glavne predstavnice kampanje su sestre Kardashians: Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner. Sestre su za kampanju pozirale u klasičnom donjem rublju iz Calvine Klein Underwear linije i Calvin Klein Jeans traper komadima.

Kampanja traje kroz sezonu proljeće 2018., koja povezuje nekoliko generacija, stilski, glazbeno i kulturno. Kroz slogan Naša obitelj kampanja povezuje obitelj i zajednicu kao središte cijele priče.

 

Kolekciju proljeće/ljeto 2018, poznatog brenda Calvin Klein, možete kupiti u multibrend dućanima FASHION&FRIENDS u Zagrebu u Ilici, u City Centru One West, Arena centru, u Splitu u Joker centru i u City Centru One Split, Pjaca Split, u Dugopolju, u Rijeci u Tower Centru.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera