Calvin Klein

Globalno poznata modna marka Calvin Klein poznata po modernom i sofisticiranom asortimanu koji uključuje odjeću, obuću, donje rublje, torbe, mirise i namještaj za kuću ističe se inovativnim dizajnom pored kojeg nitko ne može ostati ravnodušan.

Kolekcija jesen/zima 2018./19.

Calvin Klein Jeans za ovu jesen pripremio je casual street style kolekciju s kojom ćete zablistati u novoj sezoni.

Renomirani američki brend Calvin Klein Jeans ove jeseni donosi neodoljivu kolekciju koja savršeno spaja ženstvene, sportske i casual komade.
Brand na originalan način prikazuje urbano raspoloženje prožeto kroz modele naglašenog logotipa te kroz tople, prigušene crvene, zelene, crne i plave tonove koje savršeno opisuju ovo doba godine.

 

U kolekciji se posebno ističu sportske haljine savršene za gradsku šetnju, ali i sveprisutni basic T-shirt te trendi hudice koje s lakoćom možete kombinirati uz vječni jeans, ležerne trenirke ili pak ženstvene suknje.

Calvin Klein Jeans za ovu jesen predlaže mini torbe u različitim dizajnerskim izvedbama, obogaćene zanimljivim detaljima poput zlatnih i srebrnih lančića te nezaobilaznog loga brenda.

 

Kampanja #MYCALVINS za kolekciju proljeće / ljeto 2018.

CALVIN KLEIN, osim što se ističe inovativnim dizajnom, pokrenuo je koncept #MYCALVINS kojim slavi jedinstvene obiteljske veze.

Što bi značio #MYCALVINS? Kampanja za novu kolekciju obilježava obiteljske veze i donosi način na koji možemo inspirirati obitelji – rođene i stvorene – da se međusobno povezujemo i slavimo stvari koje nas ujedinjuju.

Koncept

Koncept #MYCALVINS u središtu ima obitelj – prikazuje povezanost i jedinstvo između jakih individua, što je dodatno naglašeno simbolikom američkog quilta. Američki quilt, ručno izrađeni pokrivač kojim se daruju članovi obitelji za važne prigode u životu poput rođenja djeteta, vjenčanja, završetka školovanja – odabran je za kampanju kako bi se naglasile tradicionalne vrijednosti u američkom društvu.

 

 

Calvin Klein i sestre Kardashian

Glavne predstavnice nove kampanje #MYCALVINS su poznate sestre Kardashians: Kim Kardashian West, Kloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner.

Kampanja pokrenuta u New Yorku, 22. siječnja 2018. godine, odmah je oduševila svojim pristupom koristeći provokativne slike i upečatljivi dizajn.

 

 

Calvin Klein kao lider

Od osnutka svoje tvrtke 1968. godine, Calvin Klein je gradio reputaciju predvodnika američke modne industrije njegujući čistu estetiku i inovativan dizajn.

Na globalnom tržištu u 2016. godini tvrtka Calvin Klein premašila je 8 milijardi USD od prodaje kroz distribucijsku mrežu u više od 110 zemalja. Calvin Klein zapošljava više od 10.000 suradnika diljem svijeta.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?