4US Cesare Paciotti casual linija luksuzne obuće

4US Cesare Paciotti je casual linija za svakodnevni look. Kreirana je kao unisex linija, a s vremenom je postala suvremena i fashion linija za nju i njega.

4US Muška Paciotti kolekcija

Logotip, fluorescentne upečatljive boje, metalni i tattoo print karakteriziraju mušku 4US kolekciju za sezonu proljeće/ljeto ’19. Svi predstavljeni stilovi rezultat su upotrebe novih i inovativnih materijala poput dodatnog lakog đona ili prirodne gume za đonove. Modeli iz nove kolekcije moderni su i ekološki održivi.

Najlon i različite tkanine kombinirane su s antilopom; PVC u boji se miješa s mekom kožom, što stvara neobičan trendi sjaj. Gumene trake se koriste za kopče, dajući moderan izgled čak i klasičnim tenisicama.

Kolekcija je posvećena muškarcima koji su uvijek u pokretu i potrazi za novim inspiracijama i izazovima.

4US Ženska Paciotti kolekcija

Ženska 4US kolekcija posvećena je dinamičnoj, modernoj i svjetskoj ženi, koja istovremeno traži stil i udobnost. Tenisice su must have, a njen moderan dnevni outfit savršeno se uklapa sa sportskom i elegantnom obućom.

Boje koje prevladavaju u ovoj kolekciji su bijela i crna; pastelne boje poput puderasto roze,svijetlo plave i mint stvaraju savršen romantičan look. Crvena i žuta korištene su na metalnoj i sjajnoj koži, kako bi se postigao gliter efekt.

U kolekciji proljeće/ljeto ’19, tenisice imaju „couture“ look. Posebno se ističu ručno šivane mokasine napravljene od najfinije kože ili sa Swarovski detaljima i elegantnim zlatnim lancima.

Pogledajte komade iz nove kolekcije na našoj stranici Cesare Paciotti.

Cesare Paciotti kolekciju možete pronaći u multibrand trgovinama Fashion&Friends u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dugopolju.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera