Colors of California

Svojim američkim imenom Colors of California može zavarati, jer radi se o talijanskoj modnoj marki. Colors of California u Firenci je 1989. godine osnovao Simone Ponziani u vlasništvu talijanske tvrtke Artcrafts International.

Proboj na tržište

Isprva je Colors of California bila sportska robna marka koja je u svojem asortimanu imala majice, veste, kape, šilterice, ali i obuću. Svoj probitak na zahtjevnom modnom tržištu može zahvaliti kombinaciji kvalitete i kreativnosti.

 

Colors of California spremno je dočekao ulazak čizama za kišu na modnu scenu, pa kad su sve glavne gradske trendseterice morale imati barem jedan par gumenih čizama, Colors of California osvojio je ljubitelje mode svojim čizmama za kišu s patentnim zatvaračem!

Kolekcija proljeće/ljeto 2018.

Za sezonu proljeće/ljeto 2018. Colors of California inspirirao se ženom koja voli putovanja, istraživanje i sanjarenje. To je žena koja spaja ironiju sa zavodničkim ponašanjem.

 

Kolekcijom proljeće/ljeto 2018. dominiraju tropski motivi, jarke boje i cvjetni uzorci izmiješani u pametnoj igri kontrasta, baš za one koji vole putovanja u egzotične krajeve. Ipak, uz sjajne materijale i šljokice nisu zaboravili niti na urbane cure koje ne mogu bez barem male doze glamura.

 

Colors of California kolekcija za proljeće/ljeto dizajnirala je modele za svačiji ukus od visokih potpetica, otvorenih prstiju, platformi, natikača ili čak špagerica, a sve u svojem jedinstvenom stilu.

 

Desert

Linija nadahnuta magičnim bojama dalekih pustinja donosi živopisni duh na užarene gradske ulice. Jednako prihvatljiva za odlazak na plažu, aktivnosti na otvorenom ili šetnju uz more.

 

Tropical

Uzorak palmi u jarkim bojama, tračak tropskog ugođaja koji nas podsjeća na zalazak sunca na u Brazilu.

 

Flower

Bogati cvjetni ukrasi na natikačama romantični su podsjetnik na mirise i boje ljeta.

 

 

Jedinstvenost branda COLORS OF CALIFORNIA

Colors of California danas ima jedinstveni pristup koji obuću stavlja u prvi plan i svojim kupcima poručuju da je njihova obuća idealna za sve one koji:
• prvo odaberu obuću kad odlučuju što će odjenuti
• odabiru svoju obuću u skladu s raspoloženjem, a ne samo prema odjeći
• imaju jedinstveni stil koji žele podijeliti sa svijetom
• obožavaju slobodu izbora

Ne postoji samo „jedan“ stil, nego Colors of California u svojim kolekcijama donosi sve što nam svijet može ponuditi. Boje odražavaju jedinstvenost samo kad su okružene drugim bojama, baš kakvi su i stanovnici Kalifornije: svaki je različiti, a opet su svi zajedno.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?