Colors of Fashion&Friends

Predstavljamo vam ljetnu digitalnu kampanju „Colors of F&F“ u kojoj smo se odlučili poigrati simbolikom boja. Stiglo nam je najtoplije godišnje doba u kojem nas čeka more nezaboravnih trenutaka. Vrijeme je da odaberete idealan outfit za bijeg na omiljenu destinaciju i svoj odmor začinite kaleidoskopom boja.

Koja boja vas najbolje opisuje?

Crvena je boja koja odgovara temperamentnijem karakteru. Boja koja budi najintenzivnije osjećaje, strast i odvažnost, želju za romantičnim ljetnim avanturama i ludim provodima. Komadi iz kolekcija brendova kao što su Replay, Tommy Jeans, Calvin Klen i Liu Jo vaši su partneri za ludo nezaboravno ljeto.

Siva je savršen spoj bijele i crne. Odlično se slaže s drugim bojama, sofisticirana je i otmjena, a odgovara nešto ozbiljnijem, misterioznom karakteru. Glamurozne kombinacije sive boje omogućuju vam modeli iz ljetnih kolekcija brendova Superdry, Steve Madden, Desigual, Colors of California i Replay. Klasika koja živi vječno.

Žuta je optimistična boja, boja ljeta, privlači pažnju i odgovara onima vedrijeg duha. Veselu modnu priču koja će se savršeno uklopiti u ljetne dane predstavljaju brendovi Liu Jo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Desigual i Replay.

Odabrane modele iz ljetnih kolekcija možete pronaći u FASHION&FRIENDS trgovinama u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Splitu.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera