Desigual modni dodaci za jedinstven doživljaj jeseni

Jedna od većih revolucija kolekcije jesen / zima 2019. dolazi u modnim dodacima. Ove sezone Desigual razbija vlastite kalupe. Preuzima rizik. Stvara nove oblike. Vraća simbole prošlosti. Stvara nove objekte žudnje. Posvećeni detaljima i kvaliteti kao i na početku, te jakom željom za iznenađenjima.

Ruksaci su glavne zvijezde predstave. S uzorcima ili jednobojni. Sa slovima ili perlicama. S efektom pliša, ili izrađeni od najlona. S reljefnim detaljima ili s efektom stare kože. Ogromni, ili minijaturni. Savršeni za ured, popodnevni izlazak ili slobodno vrijeme. Ruksak za svaku ženu i za svaki dan, koji omogućuje pisanje vlastitih priča.

Torbice su pune poruka ljubavi. Pune boja. Pune nijansi tako da izgledaju obično, ali zapravo to nisu. Raspon materijala i uzoraka je nevjerojatan: vinil, reljef, ručno bojani efekti, tartan, podstava… Ove sezone sve je u detaljima: kopče, patent zatvarači i tisuće sitnih dorada koji naše komade čine posebnima.

Torbice su savršene za urbani gradski stil, ali ne zaboravimo i dodatna iznenađenja poput torbica u obliku srca ili robota za posebne prigode. Zaigrajmo se uz njihovu jedinstvenost!

 

Pogledajte komade iz nove kolekcije na našoj stranici Desigual.

 

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera