DIESEL JOGGJEANS, MADE TO RUN AWAY

U svijetu online dejtova tek nekolicina ljudi pronađe odgovarajućeg, onog pravog partnera. Većina dejtaša najčešće u trenutku upoznavanja – bude prevarena. Kako bi se izvukli iz takve situacije DIESEL je osmislio savršeno rješenje – DIESEL JOGGJEANS – stvorene da brzinom munje nestanete s lošeg dejta.

Inspiriran najneuspješnijim kratkim internet ljubavnim pričama, DIESEL je snimio online film u kojem glavnu ulogu ima jeans kao najbolji outfit na neuspješnim romantičnim spojevima.

U prvom planu je mladić koji odlazi na niz čudnih dejtova – od ledene kraljice, do muškarca zvanog Monica koji ni najmanje ne sliči osobi sa slike koju je poslao svojem potencijalnom partneru.

Film je dio globalne integrirane kampanje koju je kreiralo talijanski ogranak internacionalne medijske agencije Publicis, s namjerom da informira i pripremi ljude koji često idu na dejtove.

Sljedeći put kada završite na dejtu s nekim tko izjavi da želi s vama živjeti u šumi, daleko od civilizacije, nemojte samo pristojno sjediti. Odjeveni u DIESEL JOGGJEANS bježite brzinom munje.

 

Kolekciju proljeće/ljeto 2018, talijanskog brenda DIESEL, možete kupiti u multibrend dućanima FASHION&FRIENDS u Zagrebu u Ilici, u City Centru west, u Arena centar, u Splitu u Joker centru i u City centru Split, u Dugopolju, te u Rijeci u Tower centru.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera