Diesel Pre-spring kolekcija 2019

Dieselova Pre-Spring kolekcija inspirirana je njemačkom prijestolnicom- Berlinom, mjestom gdje vlada hedonizam i uvijek prisutna zabava. Sam duh grada, sa svim svojim užitcima i buntovništvom, podudara se s duhom Dieselove pre-spring kolekcije.

Zabava ne mora završiti samo zato što zima blijedi

Zima još vlada, ali proljetno vrijeme lagano se probija sa sunčevim zrakama koje se razlijevaju u krivuljama, raznim bojama i printevima. Komadi iz Dieselove odvažne pre-spring kolekcije savršeno se uklapaju u ovu tranziciju godišnjih doba.

Snažan fokus stavljen je na grafičke elemente među kojima je najizraženiji tekstualni motiv “AESTHETIC.” Ova tema često je uparena s digitaliziranom ženskom siluetom koja poziva na klasične statue. Efekt ove kolekcije je tehno – after after hours klub (vrsta kluba gdje zabava traje čak i kad je vani puna dnevna svjetlost).

Diesel pre-spring kolekcija donosi dašak grunge stila, slojevitost, kvalitetne i luksuzne tkanine. Diesel traper ove sezone dobiva update s efektom izbjeljivanja, vintage stilom i svjetlijim bojama. Kolekcija uključuje komade koji su prilagođeni za slojevite kombinacije, a obogaćeni su i modnim dodacima za žene i muškarce.

Pogledajte komade iz nove kolekcije na našoj stranici Diesel.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera