Diesel – Be a Follower

Diesel ponosno predstavlja novu proljetnu kampanju za 2019. –  BE A FOLLOWER  (budi pratitelj).

Danas svatko želi postati influencer. Popularnost na društvenim mrežama donosi brzu slavu i veliko bogatstvo, ali postavlja se pitanje: koliko će ta slava trajati?

No, još važnije pitanje, vjeruju li influenceri zaista u ono što promoviraju?
 
Imajući to na umu, Diesel ističe da pravu moć zapravo imaju pratioci. Cilj kampanje nije suditi influencerima, već iz drugog kuta proučavati fenomen društvenih mreža.
Diesel krši pravila i lansira kampanju sa pravim influencerima koji na ironičan način ističu klišej koji se tiče „života“ na Instagramu. Denim, naravno, zadržava glavnu ulogu u kampanji.

Jennifer Grace @thenativefox, Kristen Crawley @kristennoelcrawley, blizanci @amixxamiaya i @ayaxxamiaya, Elias Riadi @eliasriadi i Bloody Osiris @bloodyosiris,  svjesni su svojih „preuveličanih“ digitalnih osobnosti i pristaju, za potrebe kampanje, snimiti video filmove „rugajući se“ svom društvenom životu. Scene su neskladne i nespretne i prikazuju „neinfluencerski“ bezbrižan život u Diesel denimu. Cilj kampanje je istaknuti da, bez obzira na vašu popularnost na društvenim mrežama, pratioci su ti koji se najviše računaju.

UNDRESS:

TRAVELLER:

FOOD:

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera