DSTREZZED

Dragi muškarci, došlo je Vaše vrijeme! Nova modna atrakcija nizozemskog brenda DSTREZZED pridružuje se multibrend prodavaonicama FASHION&FRIENDS.

DSTREZZED – Dobrodošli u bratstvo modernih ljudi

Odjeća suvremenog dizajna s bezvremenskom estetikom za modernog muškarca.

Estetikom koja kombinira udobnost i praktičnost s klasičnim izgledom, ovaj brend je “must-have” svakog muškarca koji bez puno razmišljanja želi osvježiti svoj izgled oštrim i profinjenim stilom.

Cilj je pronaći ravnotežu između posla, društvenog života i zabave u odjeći koja će pružati udobnost i biti zadovoljstvo za nošenje. Svi proizvodi iz kolekcije pričaju priču autentičnog karaktera. Poslije svega svatko zaslužuje pravo priuštiti si opuštanje u malo luksuza.

Koncept ovog brenda inspiriran je vrijednom gospodom 50-ih godina. U tom razdoblju uvedena je prva neformalna, udobna garderoba koju bi zaposlenici nosili nakon radnog vremena. Tadašnji muškarci bili su oduševljeni osjećajem sofisticiranosti i udobnošću koje im je pružila ova odjeća. Iz tog razloga uvijek su izgledali svježe, odakle i dolazi sam naziv brenda “DSTREZZED”.

Svi Dstrezzed proizvodi pažljivo su dizajnirani u Amsterdamu, glavnom gradu Nizozemske koji je središte različitih ljudi i kultura. Savršeno mjesto inspiracije za modne utjecaje koje prenose u svoje kolekcije suvremene muške odjeće.

Ovaj brend susreće potrebe modernog muškarca odjećom koja je odraz tradicionalnog stila u kombinaciji s modernim preokretom i detaljima. “Znamo kako se osjećate jer razmišljamo isto.” Ova odjeća pomoći će Vam da se istaknete u svakoj okolini u kojoj se nađete, pružit će Vam da budete savršen primjer modernog muškarca koji je uvijek dotjeran, elegantan i casual cool.

Dstrezzed odaje počast trendovima iz prošlosti, pozdravljajući istovremeno modernog muškarca 21. stoljeća koji zna kako se cijene dobre stvari u životu.

Od mlađeg muškarca do odraslog poslovnog čovjeka. Svakodnevni outfit za sve.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?