Fashion company d.o.o.

Fashion Company je vodeća tvrtka u regiji koja se bavi modom i modnom maloprodajom te veleprodajom s portfoliom od preko trideset svjetski poznatih brendova. Našu mrežu čini skoro sto maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i regiji – Srbija, Crna Gora i Makedonija.

 

Već dugi niz godina surađujemo s renomiranim brendovima kao što su: Diesel, Calvin Klein, Premiata, Tommy Hilfiger, Replay, Liu Jo, Liu Jo Uomo, Guess, Manila Grace, UGG, Gaudi, Munich, Superdry, Mou i Inuikii. Specifičnost poslovanja Fashion Companyja jest spoj svega što čini trend, stil i stav – od odjevnih proizvoda, obuće i modnih dodataka, maloprodaje na najvišem nivou i premium lokacija.

 

Kontaktirati nas možete e-mailom

Email: info@fashioncompany.hr

Adresa: Jaruščica 9e, 10020 Zagreb

OIB:73719122411

 

Fashion&Friends

Fashion&Friends je jedinstveni multibrend koncept store u vlasništvu Fashion Company Srbija osnovan 2007. godine. Na jednom mjestu okuplja najpoznatije svjetske urbane modne brendove iz portfolija kompanije. Maloprodajna mreža u Hrvatskoj trenutno ima ukupno sedam Fashion&Friends poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, te jednu Fashion&Friends Outlet poslovnicu u Dugopolju. U skoroj budućnosti očekuje se ekspanzija na teritoriju Bosne i Hercegovine i zemalja Srednje Europe.

PAŽLJIVO BIRAMO ŠTO ĆE TISUĆE ZALJUBLJENIKA U KVALITETNU ODJEĆU I OBUĆU NOSITI U IDUĆIM SEZONAMA

1140x240_image

Gdje kupiti?

      Naši brandovi