G-Star novi brand u Fashion&Friends trgovinama

G-Star je novi brand u ponudi Fashion&Friends multibrand store-ova. Otkrijte ovaj sjajan brand u kolekciji za jesen/zimu, a ako vam se svidi, požurite do naših trgovina.

 

“UNIFORM OF THE FREE” kolekcija s kojom ćete upoznati G-STAR

G-Star RAW i filmaš Dexter Navy udružili su snage u kampanji za sezonu jesen/zima 2018. Uniform of the Free (Uniforma slobodnih). Referirajući se na prvo pojavljivanje traperica kao radne uniforme, brand slavi povijest traperica kao odjevnog komada kojeg odabiru osobe koje se najbolje mogu opisati kao slobodoumni individualci. Kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. živopisna je interpretacija industrijske radne uniforme s klasičnim G-Star RAW principom: potpuna odanost inovaciji trapera.

Kampanja Uniform of the Free

Kampanja za kolekciju jesen/zima 2018. zagovara samosvjesne, inspirativne i privlačne pojedince: od urbanih kauboja do hip-hop balerina, od biciklistica do urbanih sportaša koje ne sputavaju postavljenje norme, nego sami osvajaju novi prostor sloboda u kojem krče svoj put. Kao rezultat imamo himnu slobodi čija kompozicija ubrzava tempo različitosti u stavovima i specifičnim talentima. Kolekcija Uniform of the Free stvorena je da pristaje svakom pojedincu, da neustrašivo i odvažno postavi svaki pojedinačni talent u središte pozornost.

 

„Neki ljudi javno pokazuju svoje vještine i posebnosti, dok drugi svoju jedinstvenost ne otkrivaju na prvi pogled“ kaže Dexter Navy, direktor kampanje. „Za mene je to ROW duh, to je vibra koja pokreće G-Star video“.

 

Glazbu u videu, koja šalje poruku nekonformizma i slobode, potpisuje producent u usponu The Blaze., a tekstove je napisala i izvodi američka rapperica Rapsody.

G-Star kolekcija za jesen/zimu 2018/2019 inspirirana je klasičnim radničkim trapericama, vintage odjećom za utrke i uniformom dostavljača, spajajući ove tradicionalne krojeve s odvažnim bojama i najkvalitetnijim materijalima. Inovacija o održivoj proizvodnji i dalje je važna komponenta za G-Star dizajn. Uz već poznat širok izbor suknji, jakni, košulja, chino hlača, 3D-tehnologijom izrađenih G-Star Elwood modela kao i Faroes modela, sada je razvijen novi traper materijal u boji pod nazivom Dock denim. Ovaj materijal kombinira održiva vlakna s ekološkim bojama Archroma®, što štedi upotrebu vode za 54%, ušteda energije je 65%, za 69% je smanjena upotreba CO2 i 48% je manje kemikalija u procesu bojanja materijala u odnosu na standardne procese.

Uniform of the Free nije zamišljena kao suptilna kolekcija. Kad je u pitanju sloboda, ništa ne treba biti nenametljivo.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera