Gaudi

Od svojeg osnivanja 1995. godine, Gaudi je uspio gotovo nemoguće: probiti se u sami vrh modnih marki koje proizvode jeans i sportsku odjeću. Taj uspjeh Gaudi može zahvaliti svojoj originalnosti i usmjerenosti prema kreiranju odjeće koja izgleda mladenački, udobna je, ali ujedno prati modne trendove.

Ženska kolekcija za proljeće/ljeto 2019.

Gaudi svojom kolekcijom proljeće/ljeto donosi osvježenje, mladenački duh i „etno-chic feel“ s urbanim utjecajem.

Kolekcija također sadrži komade dizajnirane za posebne prilike, raznolikih boja i printeva – od nježnih pa sve do intenzivnih ljetnih boja. U središtu pozornosti su haljine s bogatim vezovima i printevima svijetlih boja za žene sa čvrstim stavom.

Pogledajte komade iz nove kolekcije na našoj stranici GAUDI.

Za posao i slobodno vrijeme

Gaudi, osim odjeće, svoje je kolekcije proširio na cipele i modne dodatke te tako zaokružio ponudu za moderne žene i muškarce, prateći njihove potrebe u svim situacijama od posla do slobodnog vremena.

Kolekcija proljeće/ljeto 2018.

U svojoj novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2018. Gaudi je kreirao odjevne predmete kako za posebne prigode poput večernjih izlazaka ili proslava, tako i udobne modele za svakodnevne aktivnosti.

Osnovne su boje u rasponu od nježno ružičaste do intenzivno crvene koje se kombiniraju s nijansama od nježno do jarko plave boje na kojima dominiraju cvjetni uzorci.

 

Modeli za posebne prigode i proslave izrađeni su od tkanina boje ciklame, plave, zelene ili narančaste ukrašene ručnim vezom, naglašavajući ženske obline.

Prevladavajuće tkanine su štikani pamuk, sjajni saten s uzorkom, keper, lurex i macramé.

 

Moda koja naglašava unutarnju ljepotu

U odjevnim komadima Gaudi kreiranim za svakodnevne prilike, forma postaje slobodnija kako bi nas povela na egzotično putovanje samootkrivanja. Kontrast ženstvenih linija s oštrim krojevima kao i kromatsko uparivanje pastelnih i jarkih boja s crnom čini Gaudi kolekcije odvažne i prepoznatljive.

U Gaudiju su svjesni da stil ne dolazi jednostavno, za njega se potrebno pomučiti. Svakog jutra treba odabrati odjevne komade, hlače koje nam dobro pristaju, chic majicu ili košulju, obuću koja je udobna, ali moderna te sve to upotpuniti modnim detaljima. Sve to je moguće pronaći u Gaudi kolekcijama.

 

 

Gaudi kolekcije potiču razvijanje osobnog stila kombiniranjem različitih koncepata vodeći svoje kupce na avanturu otkrivanja slobode i udobnosti. Tu su i osobni savjeti stručnih stilista i ljubazna usluga podrške kupcima koja kupnju čini još zabavnijom.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?