Glamur i ženstvenost u novoj Liu Jo kampanji

Liu Jo nastavlja suradnju s Annom Ewers i fotografima Mert& Marcus u ljetnoj kampanji u kojoj predstavljaju novu glamuroznu kolekciju.

Ženstvenost, snaga, senzualnost – riječi su koje opisuju svijet aluzija predstavljenih u Liu Jo ljetnoj kolekciji. Jedinstvena i sofisticirana Anna Ewers već drugu sezonu zaštitno je lice talijanskog brenda i njegovog prepoznatljivog potpisa. Mert&Marcus majstori su fotografije koji u ovoj kampanji svojim prepoznatljivim i originalnim radom pretvaraju maštu i snove u stvarnost.

 

Brend nastavlja raditi na svojoj glavnoj značajci – glamuru koji se elegantno prenosi u ljeto. Kampanja je prirodna evolucija prijašnjeg projekta #glamourizing i bitno pojačava komunikaciju kojom se brend Liu Jo predstavlja sofisticiranim modnim izričajem. U središtu pozornosti je dosljednost pa tako u ovoj kampanji nastavljaju suradnju s istim kreativnim timom koji je zaslužan i za uspjeh prijašnje.

Anna Ewers je zvijezda fotografija koja je zasjala u Liu Jo kreacijama. Studijska  rasvjeta koja imitira sunce, savršeno je istaknula njenu  figuru i stvorila sofisticirane nijanse svjetla i sjene. Rezultat su svježe, senzualne slike ženstvenosti koja definira osobnost brenda i prikazuje glamur na nov i izazovan način.

Privlačan stav, svijetli, intenzivni tonovi i grafička uporaba boja ključni su čimbenici ove kampanje koja oslikava ljeto i njegov intenzitet. U središtu je senzualnost, samopouzdanje, odvažna ženstvenost i glamur, a kampanjom prenose poruku da žene širom svijeta imaju sve jači identitet i utjecaj.

Pogledajte izdvojene artikle iz nove kolekcije na našoj stranici Liu Jo.

 

Liu Jo artikle možete pronaći u multibrand trgovinama Fashion&Friends u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dugopolju.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera