Havaianas

Havaianas

Brazilski brand Havaianas donosi nam idealnu ljetnu obuću. Udobne japanke, espadrile i sandale od kvalitetne gume raznovrsnih printeva i boja osvojile su i žene i muškarce diljem svijeta, a ključne modele možete pronaći u Fashion&Friends trgovinama u Zagrebu i Zadru.

Havaianas – najpoznatije japanke na svijetu

Brazilski brend Havaianas pokrenuo je Robert Fraser 1962. godine. Fraser je dizajnirao model inspiriran tradicionalnim japanskim zori sandalama te postao prvi čovjek u povijesti koji je pokrenuo masovnu proizvodnju japanki proizvedenih od gume. Inspiracija koja je potaknula izradu najpopularnijeg ljetnog komada i dalje je prisutna na Havaianas japankama. Zori sandale izrađene su od stabljika riže, a potplat Havaianas japanki dizajniran je tako da uzorak podsjeća upravo na zrna riže.

Japanke su 1962. godine u proizvodnju krenule u jednostavnom basic modelu, a danas se proizvodi više od 400 različitih modela godišnje. Širok izbor modela zadovoljava svačiji ukus, a Havaianas svoje kupce, između ostalog, iznenađuje i kolekcijama inspiriranim omiljenim motivima i likovima iz primjerice Simpsona, GOT-a, Star Wars-a i Disney-a. Osim japanki za žene, muškarce i djecu, Havaianas u svojoj kolekciji donosi i espadrile, sandale, torbe te sunčane naočale.

Kvaliteta, trajan, izdržljiv materijal od gume i širok izbor modela ove japanke čini “must have” komadom u ljetnim danima. Havaianas je postao brend koji vlada svakom ljetnom sezonom, prisutan je u više od 100 zemalja svijeta, a prepoznale su ga i slavne zvijezde iz show biznisa poput Jennifer Aniston, Brad Pitt-a i Kate Hudson.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?