INUIKII

Obuća branda INUIKII dizajnirana je da bi naglasila osobni modni stil koji ne robuje sezonskim trendovima. U osnovi ovog branda su tri modela: čizmice, visoke tenisice i natikače, a svaki model ima stotine varijacija i izvedbi. U svojem imenu INUIKII sadrži dvije riječi koje opisuju ljepotu. Inuit, jezik kojim se govori na Grenlandu, u riječi INU označava privlačnost, ali se koristi i opis djevojke. Riječ IKII znači hladno, hladnoća, a zajedno opisuju ljepotu hladnoće.

Inuikii modeli cipela

Čizmice, osnovni model i ishodište modne marke INUIKII, ističu se svojom posebnosti. Sve su čizmice podstavljene dvama slojevima najkvalitetnije vune kako bi u njoj čak i bosa noga uvijek bila suha i topla. Kombinacija kože i tekstila vanjskog dijela čizmice ono je po čemu je ova zimska obuća jedinstvena.

 

Visoke tenisice su jednostavnije i tanje, kombiniraju sportsku strukturu s prednostima INUIKII čizmica. Izrađene od samo jednog sloja kože, tenisice su izrazito udobne zahvaljujući nježnoj koži i prozračnim materijalima. Sve su tenisice dostupne s ili bez umetka.

 

Izrađene od najkvalitetnije luksuzne kože ljetne natikače dizajnirane su kako bi stopalo dobilo idealan oslonac uz jedinstveni modni izričaj. Vrhunska udobnost uz moderne materijale čini je neizostavnima i jedinstvenima.

Kolekcija jesen/zima 2018. u suradnji s talijanskom tvrtkom DIPAMA 

INUIKII je kreirao četiri izvanredna modela u suradnji s talijanskom tvrtkom DIPAMA koja je vrhunac u finoj obradi kože.

Uz ljubav prema lijepo izrađenim stvarima, DIPAMA stvara oblike naglašenih detalja koji se svaki pojedinačno provjeravaju kako bi se postigao jedinstveni rezultat. Svi proizvodi DIPAMA proizvedeni su u Italiji i garantiraju vrhunsku kvalitetu, što je njihovo glavno obilježje.

 

Švicarska kvaliteta

INUIKII odabire samo najkvalitetniju kožu koja prolazi proces štavljenja te se ručno obrađuje kako bi se postigla vrhunska kvaliteta. Sve čizmice nose oznaku Woolmark© kvalitete.

 

 

Svi se modeli proizvode u švicarskom Zurichu, svi su ručno izrađeni kako bi zadržali visoke standarde kvalitete i sofisticirane mode.

Pokretačica ove jedinstvene modne linije obuće, Talijanka Cinzia Maag, od pokretanja 2012. godine svojim je konceptom osvojila brojna tržišta diljem svijeta, a od 2016. godine udružila se s Nicole Nordinom i Peterom Forsbergom. Švicarsko-švedska dizajnerska kombinacija donijela je novi entuzijazam koji za cilj ima pretvoriti zimu u nešto posve posebno!

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?