Inuikii kolekcija naglašene harmonije za jesen/zimu 2018.

INUIKII obuća je dizajnirana kako bi naglasila osobni modni stil koji ne robuje sezonskim trendovima. Čizmice su podstavljene dvama slojevima najkvalitetnije vune, a kombinacija kože i tekstila vanjskog dijela čizmice ono je po čemu je ova zimska obuća jedinstvena.

SURADNJA S TALIJANSKOM TVRTKOM DIPAMA

Kolekciju Rising harmony za sezonu jesen/zima 2018. u kojoj su četiri izvanredna modela, INUIKII je kreirao u suradnji s talijanskom tvrtkom DIPAMA koja je vrhunac u finoj obradi kože.

RUČNO IZRAĐENE INUIKII ČIZMICE I CIPELE

Uz ljubav prema lijepo izrađenim stvarima, duboko razumijevanje modnih trendova izvor je inspiracije iz kojih DIPAMA stvara oblike naglašenih detalja kako bi se postigao jedinstveni rezultat. Svi proizvodi DIPAMA proizvedeni su u Italiji i garantiraju vrhunsku kvalitetu, što je njihovo glavno obilježje.

ŽENE – SNAGA IZRIČAJA

Žene su svladale vještinu biti stroge prema sebi. INUIKII ohrabruje žene da odbace naviku omalovažavanja samih sebe i da se počnu brinuti za sebe: „Budite snažne i zaboravite na uobičajene stereotipove. Iskoračite na put ponosa.“

ČIZMICE

INUIKKI je jedina originalna modna obuća koja svakoj ženi treba za zimu kako bi ponosno koračala. Luksuzni materijali kombinira se s podstavom od ovčjeg krzna kako bi pružili toplinu u hladnim zimskim danima u gradu ili na izletu.

CIPELE

Prema čizmicama, INUIKKI je dizajnirao i cipele. Model cipela odražava snažni identitet čizmica. Ove su cipele prikladne za jesenske i zimske dane, izrađene su od janjeće kože i novorazvijenom potplatom koja savršeno osigurava udobnost.

 

 

NOVI KROJEVI, PAPUČE I POMPONI

Otkrite nove ženstvenije krojeve kožnih čizmica i cipela u više krojeva i izbora. Kolekcija je obogaćena novim papučama “cosy slipper” u tri različite boje koje su podstavljene luksuznom janjećom kožom. Pomponi, koji se mogu lako montirati, dostupni su u pet različitih razigranih boja.

MUŠKARCI – RUŠE SVE PREPREKE

Upoznajte novu mušku kolekciju kojom se muškarci potiču da hrabro istražuju svoju okolinu i prihvate okolinu koja ih okružuje. Koraci ruše prepreke i otvaraju put prema slobodi i usredotočuju se na jedinstven put čiji je cilj strast i putovanje vođeno znatiželjom.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera