Manila Grace Capsule and Denim collection jesen/zima 2018.

Alessia Santi, kreativna direktorica branda Manila Grace, inspiraciju za sezonu jesen/zima 2018. crpila je iz atmosfere magičnih i mističnih kutaka Venecije.

T-shirt Capsule collection začeta je kao film gdje prelaz s jedne na drugu scenu, sve do završne montaže, svaki pojedini odjevni komad dobiva svoju posebnu ćud. U režiji Alessije Santi, putovanje započinje njezinim vlastitim razmišljanjem o metafori stila branda Manila Grace. Inspiracija poprima oblik u pripijenoj bijeloj majici okruglog izreza i istoj takvoj u izvedbi s V izrezom. U priču se uključuju majica s kratkim rukavima s okruglim i V izrezom te majica s dugim rukavima s lađa izrezom.

Modni izričaj capsule kolekcije pravi je zaplet ovog filma u kojoj glavnu ulogu imaju linije kimona i komotnih pulovera širokog kroja koji svaku majicu pretvaraju u glamurozni odjevni komad.

 

 

Denim capsule collection je kolekcija za sve sezone bez koje ne može niti jedna prava ljubiteljica Manila Grace branda. Ova kolekcija kombinira tradicionalne ideje sa žarom za inovacije. Kolekciju čini serija hlača s 5 džepova izvedenih u sedam različitih dizajnerskih krojeva kako bi odgovarala svakoj tjelesnoj građi i zadovoljila svaki ukus: regular je udoban model za svaki dan, boyfriend prikladan za moderne i funkcionalne odjevne kombinacije, skinny koji naglašava figuru naglašenih oblina, bootcut svestrani kroj prikladan za dnevne obaveze, ali i glamurozne večernje izlaske te anti-fit urbani model neformalnog kroja.

Svaki model dostupan je u tri različite verzije i tri različite boje u rasponu od bijele do crne, ili u varijacijama nijansi plave boje.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera