Manila Grace kolekcija proljeće/ljeto 2018.

Svaki novi dan, iako je sasvim običan, jedinstven je i nezaboravan. Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2018. modne marke Manila Grace oda je punini svakodnevnog života, malim trenucima koje proživljavamo, a koji ispod svoje banalnosti čine život nevjerojatnim, jedinstvenim i posebnim.

Ovaj duh Alessia Santi, kreativna direktorica Manila Grace, izražava i prenosi u središe ovosezonske kolekcije. Manila Grace zamišlja svakodnevicu koja proizlazi iz uravnotežene fuzije između ženstvenosti i glamura s jedne strane, i udobnosti i spokoja s druge strane… pretočeno u dvije linije: prirodna ljepota i dnevni glamur.

Prirodna ljepota. Priroda izražava svoju ljepotu kroz kontraste. Praktični i lepršavi odjevni predmeti prikladni su u svakodnevnim prigodama modernog stila života. Linije i krojevi su namjerno ležerni, padaju preko udova i ne sputavaju pri pokretu tijela. Udobne haljine sežu do gležnjeva, dok košulje cvjetnih uzoraka proviruju iz jakni čistih linija.

Dnevni glamur. Glamur za posebne prigode uklapa se u koncept slobode modne marke Manila Grace. Crno-bijela priča suptilno naglašava suvremenu senzualnost, dok su prugasti motivi eksplodirali na potpuno crnim korzet haljinama.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera