Manila Grace

Modna marka za sve koji vole kombinirati uličnu modu s detaljima haute couture (visoke mode). Razigrano razumna i spremna za sve – slogan je Manila Grace koji odražava idealan izbor za sve koji ne robuju trendovima.

Kolekcija jesen/zima 2018.

Svakodnevne obaveze i dnevni ritam uvijek su točka s koje modna dizajnerica Alessia Santi započinje svoje kolekcije. Odabir različitih materijala i njihove kombinacije za komade za svaki dan početak je na kojem gradi osobnost svakog modela.

Inspiracija za kolekciju Manila Grace jesen/zima 2018. je izlet u Veneciju, njezine skrovite kutke koji se kriju iza glamuroznih kafića na Trgu Svetog Marka.

Magičnu, sofisticiranu atmosferu grada na vodi predstavljaju pastelni tonovi pudera, izblijedjela ružičasta s natruhama sive i boje lavande koji reflektiraju rafinirani stil žene koja bira jednostavne i opuštene modne kombinacije. Kolekcija je bogata komadima idealnim za prelazak u prvu jesensku hladnoću, izrađena od kombinacije tekstura od vune, mohera i kašmira.

Kolekcija proljeće/ljeto 2018.

Dan kao i svaki drugi, ali u isto vrijeme i nezaboravan – to je geslo Manila Grace kolekcije za proljeće/ljeto 2018. kojom se slavi svakodnevni život i uživanje u svakom trenutku. Upravo taj duh čini život posebnim i jedinstvenim, to je taj duh koji je Alessia Santi, kreativna direktorica, željela staviti u središte kolekcije.

Kolekcija za ovu sezonu stavlja u ravnotežu ženstvenosti i glamur s jedne strane, te udobnost i samosvjesnost s druge, kanalizirajući je kroz koncepte: Natural Beauty i Daily Glam.

Natural beauty

Spoj glamura za posebne događaje i osjećaja slobode na originalan način naglašava sjaj u kombinezonima i tunikama od satena. Dominiraju cvjetni uzorci kombinirajući muška odijela sa ženstvenom razigranošću i zanosnim maxi haljinama.

Crnoj i bijeloj eleganciji dodana je nota moderne senzualnosti. Uzorci s prugama upotpunjuju crnu pozadinu na minicama ili na otmjenom pletivu. Bijeli detalji od svile razbijaju strogost muških odijela.

 

To je kolekcija u kojoj kontrasti imaju glavnu ulogu. Hrabro se koriste pune boje smeđeg konjaka, boje crvenog vina i maslinasto zelena s pastelnim tonovima svjetlo plave, boje pudera i marelice, nježne svijetlo limun žute u kontrastu s isprano sivom i mornarski plavom.

 

Kako je to uobičajeno, odjeću prati nikad bogatiji izbor modnih dodataka. Lepršavi šalovi s uzorcima i grafičkim motivima savršeno će upotpuniti odjevnu kombinaciju. Za potpuni dojam tu su cipele i sandale s ravnim potplatima ukrašene zlatim detaljima i perlama za potpuni ekscentrični dojam.

 

Ikona stila

Manila Grace osnovana 2005. godine u Bologni, danas ima dva sjedišta: jedno u Milanu i drugo na Capriju te se prodaje u tisućama multi-brand dućana. Manila Grace kolekcije namijenjene su ženama s izraženim vlastitim stilom, koje se ne boje kombinirati trendove i stilove. Izrazite boje i često nestrukturirane forme, bojani i retuširani materijali umjetnički oslikani, kombinacija tekstila i pletiva odabir su žena koje se ne boje izgraditi svoj stil.

 

Suvremena garderoba uključuje naoko jednostavne neformalne komade odjeće s detaljima visoke mode, čime se postiže dojam spontanosti koju dodatno pojačavaju neobični krojevi. Razigranosti modnih kolekcija Manila Grace jako doprinosi neočekivano kombiniranje boja i materijala.

 

Talijanska kvaliteta proizvoda

Strategija razvoja modne marke za cilj ima ojačati prepoznatljivost kroz globalna partnerstva kojima će Manila Grace doći do još većeg broja kupaca.

 

Prepoznatljivost talijanske kvalitete u kolekcijama Manila Grace prestižna je komponenta priznanja kulturne i lifestyle vrijednosti koje su privlačne potrošačima diljem svijeta.

MANILA_GRACE_FW18_041117_look 24_1888

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?