Moments of Light Candles – novo u ponudi FASHION&FRIENDS

Moments of Light je nizozemski brend luksuznih mirisnih svijeća i proizvoda za higijenu i njegu tijela. Nastao u Amsterdamu, pod parolom “NOTHING BUT THE BEST” brend poštuje etičke norme, a svijeće dolaze u minimalističkim, elegantnim pakiranjima i rade se od vrhunskih prirodnih sastojaka. Svaka svijeća zapakirana je u ekološku tkaninu i predivni bijeli papir, izvanredne je teksture i dolazi uz posvetu u vidu pjesme, koja naglašava intimnost i toplinu ovog brenda.

Vlasnica ovog brenda Anne-Floor Sinnige kaže:

„Umjesto samo specifičnih mirisa, cvjetnih ili biljnih, mi stvaramo trenutke. Trenutke koje želite podijeliti s dragom osobom ili one koje želite da traju vječno. Svaki proizvod simbolizira poseban trenutak koji je opisan odgovarajućom pjesmom.“

„Mirisi u koje ćete se zaljubiti, izvanredne teksture i jestivi sastojci. Želimo najbolje za Vas. Nikad ne vršimo testiranja na životinjama, naši sastojci nemaju parabene, niti plastične čestice, potpuno su prirodni.“

„Moments of…“ kolekcija mirisnih svijeća nudi nježne i svježe mirise, poput Favourite Moments in the Morning (Apricot, musk, rose, moss), Moments of Friendship (Spicy, Woody, Jasmine, Musk, Orangeflower), Moments of I Am There for you (Ylang Ylang, Citrus).

Moments of Gratitude svijeća je sa svojom pikantnom, svježom notom apsolutni favorit, a arome poput jasmina, ambera, mošusa i cvijeta naranče uljepšati će Vaš svaki poseban trenutak.

Luksuzne svijeće iz ponude ovog nizozemskog brenda možete pronaći u ponudi FASHION&FRIENDS u Zagrebu – Arena centar i Zadru – SuperNova.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera