MOU

MOU je dobro poznati brand iz Londona svima koji prate modne trendove, a od zimskih čizmica očekuju da budu tople i udobne, ali ujedno izrađene od ekološki prihvatljivih materijala. Mou čizmice ručno su izrađene od toplih, izdržljivih i ugodnih materijala vrhunske kvalitete.

Kolekcija jesen/zima 2018.

Ove sezone Mou predstavlja živahnu kolekciju originalnih, vrhunskom zanatskom vještinom ručno izrađenih modela. Visoke pete spajaju se s divljinom prirode kako bi se dobilo na ženstvenosti i sofisticiranom izgledu, dok su modeli s dugačkim resicama rezervirani za vikend aktivnosti.

Boje za ovu sezonu su pepeljasto siva i metalno siva s kojom se dobro slažu ukrasi od vune i metala. Svojom superiornom završnom obradom, jedinstveni stil po kojem je Mou prepoznatljiv, Mou čizmice postale su još luksuznije i poželjnije.

Eklektični stil

Mou čizmice obožavaju nekonvencionalni ljubitelji povratka prirodi koji njeguju eklektični stil.

Za Mou, ekološki prihvatljiva, etička proizvodnja glavni je prioritet. Inovacije u dizajnu kombiniraju se s tradicijom ručne izrade kako bi se na najbolji način naglasila prirodna ljepota kože.

 

Koncept

Mou je 2002. godine osnovala Shelley Tichborne na živopisnoj i poznatoj londonskoj adresi Portobello Road kao odraz želje kreirati originalnu i luksuznu obuću koja će ublažiti pritisak užurbanog života u gradu.

 

Uspjeh

Prednost života u Londonu na modnoj adresi Portobello Road pomogao je Mou čizmicama da se o njima pročuje usmenim preporukama, pa je informacija o ovim izrazito udobnim čizmicama ubrzo došla do Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz. Kad su Mou čizmice viđene na nogama holivudskih zvijezda, rođen je novi trend koji je privukao sve modne znalce koji žele pokazati svoju buntovnu stranu.

Jednostavnost života

Za Mou su iskrenost i istina glavni pokretač. Uvijek u potrazi za novim načinima i tehnikama kako unaprijediti kvalitetu obuće, a istovremeno je potpuno ogoliti na najjednostavniju prirodnu estetiku.

 

Čizmice za sve

Svatko može zablistati eklektičnim šarmom Mou čizmica dizajniranih za žene, muškarce i djecu. Dok žene obožavaju gležnjače, visoke čizme i natikače, muškarcima su najdraže čizme srednje visine, gležnjače i natikače.

Nosive u svim vremenskim prigodama, Mou čizmice su krajnje izdržljive čak i u uvjetima kiše ili snijega, a stopala uvijek ostaju suha i topla.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?