Mou kolekcija jesen/zima 2018.

Ove sezone mou predstavlja živahnu kolekciju originalnih, vrhunskom zanatskom vještinom ručno izrađenih modela. Visoke pete spajaju se s divljinom prirode kako bi se dobilo na ženstvenosti i sofisticiranom izgledu, dok su modeli s dugačkim resicama rezervirani za vikend aktivnosti.

Koristi se senzacionalni spoj materijala koji kombinira luksuzna krzna i kožu s 3D ukrasima. Nastavlja se s upotrebom baršuna, a svjetlucavi ukrasi asociraju na misteriju svemira kroz motive zvijezda.

Boje za ovu sezonu su pepeljasto siva i metalno siva s kojom se dobro slažu ukrasi od vune i metala. Svojom superiornom završnom obradom, jedinstveni stil po kojem je mou prepoznatljiv, mou čizmice postale su još luksuznije i poželjnije.

Izdvojeni modeli

Potražite eskimo galaxy modele koji su nadahnuti svemirom. Za sportske aktivnosti mou nudi elegantne eskimo tenisice postavljene ovčjim krznom i s debelim potplatom za potpunu udobnost.

Oživljavajući glamur sedamdesetih nastale su klompe s visokom petom izrađene od materijala s uzorkom antilopa, leoparda i ponija. Ne zaboravite na krznene modele za elegantan après ski look.

Luksuzni modeli eskimo 34 i kid eskimo 35 za djecu dostupni su kao tenisice sa zvjezdicama i krznom.

Inspiriran duhom avanturizma, divljinom i prirodom, mou koristi vrhunske luksuzne prirodne materijale iz etičkih i samoodrživih izvora. Kombinacija urbanog stila i vrhunske zanatske izvedbe rezultira lijepom, trajnom obućom koja ima svoje fanove širom svijeta.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera