MUNICH

Renomirani španjolski proizvođač obuće specijaliziran za sportsku i modnu obuću sa sjedištem u Barceloni. Godišnje proizvode više od 850.000 pari cipela od čega je 46% sportske, a 54% pari modne obuće.

Munich X

Munich je modna marka koja svoju proizvodnju pod imenom Berneda pokreće 1939. godine nakon završetka građanskog rata u Španjolskoj. Kompaniju je osnovao Luís Berneda počevši proizvoditi sportsku obuću za ragbi, nogomet, rukomet, boks, ali i druge sportove te je Berneda tako postala španjolski pionir u proizvodnji sportske obuće.

Tenisice i sportska obuća 1953. godine postale su osnova proizvodnje, a 1964. pala je odluka da se promjeni ime tvrtke pa je tako odlučeno da novo ime bude Munich kojem se dodao danas prepoznatljivi X.

 

Trendseterske tenisice

Sljedeća velika prekretnica dolazi 2000. kad Munich donosi još jednu veliku stratešku odluku: asortiman se širi na uličnu modu proizvodnjom tenisica u koje se na prvi pogled zaljubljuju svjetski trendseteri pa tako kompanija ulazi u svijet modne industrije.

 

Nakon prve kolekcije GOAL i njezine pojave na svim najvažnijim internacionalnim prodajnim mjestima, brzo se pojavila potreba za razvoj modne kolekcije. Svaka kolekcija inspirirana je jednim modelom iz sportskog asortimana:
– ROC svoju inspiraciju ima u atletskoj obući,
– ACROPOL je inspiraciju pronašao u obući za taekwondo
Sve modne kolekcije imaju posebna tehnička rješenja kojima je unaprijeđena udobnost i izdržljivost obuće.

 

Moderna obuća za slobodno vrijeme

Danas Munich nudi široki izbor modela za odrasle i djecu, ali i modne dodatke. S tradicijom dužom od 76 godina, treća generacija obitelji Berneda razvija robnu marku koja se temelji na povijesnom iskustvu dok istovremeno neprestano prati i osluškuje najnovije trendove na modnoj sceni.

Inovacija

Munich My Way internetska stranica najbolje pokazuje kako kompanija ide u korak s vremenom i trendovima.

 

Pokrenuta 2009. za sve ljubitelje Munich X modne obuće koji žele sami dizajnirati svoj jedinstveni par tenisica. Svi koji žele personalizirati svoje tenisice mogu odabrati među brojnim bojama i teksturama koje čine čak 333 milijuna mogućih jedinstvenih kombinacija. Mogu se odabrati jedinstvene boje za devet osnovnih dijelova tenisica uključujući potplat, jezik, pete i vezice. Nakon narudžbe ovako personaliziranih tenisica, tvornica garantira isporuku unutar dva tjedna.

Preko ove stranice moguće je kupiti i par kojima su lijeva i desna tenisica različitog broja, što je naročito korisno igračima nogometa i futsala kojima je obično potrebna jedan broj veća cipela za nogu s kojom šutiraju.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?