Nova Gaudi kolekcija dizajnirana za karizmatičnu ženu

Nova Gaudì kolekcija za sezonu jesen/zima 2019. inspirirana je urbanim duhom koje se igra s muževnim tkaninama reinterpretiranim novim i suvremenim bojama.

Odvažna kolekcija dizajnirana je za karizmatičnu ženu koja se voli igrati kombinacijama jakih boja, poput crvene i ljubičaste, ili crvene i crne, oživljavajući besprijekorni, pomalo agresivan look. Posebno se ističu klasična odijela prikladna za sve prigode od jutra do večeri.

Ističu se reference na glamurozni svijet sedamdesetih, u kojem se slavila ženstvenost, a pojavljuju se kroz pletivo od lureksa, tople džempere i udobno krzno u bojama s dodacima šljokica s kojima ćete zablistati u bilo koje doba dana.

Cvjetovi su i ove jeseni prisutni na haljinama i bluzama oživljavajući i najjednostavnije crne, bijele, crvene i zelene modele, dok se životinjski uzorak, koji je karakterističan trend za sezonu jesen/zima, probija na istaknute komade kolekcije kao motiv modnih dodataka od eko kože.

Završni prijedlog kolekcije za žene je kockasti uzorak u eksploziji jesenskih nijansi od crvene do boje meda u kombinaciji s hladnim tonovima tirkizne i smaragdne.

Pogledajte komade iz nove kolekcije na našoj stranici Gaudi.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera