Philippe Model

Philippe Model

Poznati brend PHILIPPE MODEL svoj uspjeh duguje kreativnom geniju, dizajneru i umjetniku Philippu Modelu, koji je ostvario lidersku poziciju među poznatim imenima u svijetu mode.

Philippe Model kolekcija proljeće/ljeto 2019

Komadi u proljetno ljetnoj kolekciji predstavljaju brend na suvremen način. Philippe Model stvara nove trendove, a pri tom ostaje vjeran svom prepoznatljivom stilu. Od pariškog nasljeđa do savršene talijanske proizvodnje.

Novi model tenisica Montecarlo neizbježnog vintage stila dolazi u velikom izboru boja, od kombinacija različitih tonova do colour blocka. Sofisticiran dizajn tenisica popraćen je korištenjem različitih materijala poput najlona, kože i antilopa.

Philippe Model po prvi put predstavlja svoje najpopularnije tenisice u novom izdanju. Jedinstveni materijali kao što je ultra meka koža tretirana posebnim pranjima izražavaju urbani vintage stil. Fleksibilnost i udobnost u prvom su planu u obući za žene i muškarce. Osim klasičnih materijala kao što je koža, novost su novi tretmani kao što je koža s metalik efektom i cranckled (ispucana).

Trend koji prati proljetno ljetnu sezonu definitivno su šljokice koje se u kolekciji mogu pronaći na Montecarlo i Paris modelima, vintage inspiracija sa živahnim efektom čini ove tenisice još privlačnijima.

For Your Eyes Only kampanja

Philippe Model Paris kampanja za proljeće/ljeto 2019 „For Your Eyes Only“ odgovara na pitanje tko se krije iza „Philippe Model“ imena. Kampanja otkriva način života, tajne, navike i stil muškarca i žene koji simboliziraju ovaj brend. Njihov prikaz je direktan, spontan i sasvim prirodan.

Francesco Nazardo fotograf je s kojim Philippe Model surađuje u novoj kampanji. Njegov stil spoj je intuicije i pažljivo konstruiranih slika.

Tati Cotliar modna je stilistica i savjetnica za kreativu sa sjedištem u Londonu. U kampanji „samo za tvoje oči“ vješto je kreirala jedinstvene, suvremene lookove.

Strast prema dizajniranju krenula je od malih nogu

Od malih nogu, Philippe Model razvio je strast prema dizajniranju i već u dvanaestoj godini života kreirao je svoje prve modele cipela i šešira.

Sa 22 godine lansirao je, po prvi put, svoj brend koji ubrzo postaje popularan širom Francuske, kao i u ostalim zemljama svijeta. Njegove kreacije kombinacija su kreativnosti i vještine, o čemu svjedoči činjenica da je 1981. Philippe Model proglašen za najboljeg obrtnika u Francuskoj.

Originalnost i kreativnost ovog brenda osvojila je i poznate zvijezde poput Gwen Stefani, Sarah Jessicu Parker, Sharon Stone i Ritu Oru.

Inspiraciju pronalazi u umjetnosti

Inspiraciju za svoje kreacije Philippe Model pronalazi u umjetnosti, a svoju strast i vještinu iskazuje bojama, dekoracijama i jedinstvenom estetikom kojom obogaćuje interijer. Godine 2010. Philippe Model objavljuje knjigu „Les Papiers Peints“, u kojoj opisuje povijest tapeta, doživljavajući ih kao odjeću za stanove i kuće.

Osnovni aspekt Modelove estetike su svakako boje, a harmonija među različitim nijansama je izraz prirode, kako i opisuje u svom djelu „Les Couleurs“.

Kvaliteta talijanske proizvodnje – luksuz, udobnost i stil

Godina 2008. posebno je važna za uspon brenda, kako se Philippe Model susreće s talijanskim obrtnikom Paolo Gambatom iz Riviera del Brenta okruga,koji lansira prvu kolekciju Philippe Model patika. Na ovaj način okrunjena je suradnja francuske mode i talijanskog dizajna.

Zahvaljujući Modelovom talentu, Philippe Model Paris prepoznat je kao brend koji odiše inovacijama i kreativnošću, a briga o detaljima i kvaliteti oduvijek se povezivala s talijanskom proizvodnjom.

Internacionalni razvoj nastavlja se 2016. godine zahvaljujući akviziciji od strane talijanskog kapitalnog fonda pod nazivom „21 Invest“ kojim rukovodi Alessandro Benetton, industrijskim i financijskim vještinama, kao i mreži međunarodnih partnera. Cilj je postavljen u pravcu uspostavljanja Philippe Modela kao ikoničnog brenda u svijetu modnih dodataka i otvaranja prestižnih trgovina u najvažnijim svjetskim prijestolnicama.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?