Replay modni dodaci za jesen/zimu 2018.

U novoj kolekciji za jesen/zimu 2018. Replay se odlučio za odvažan dizajn. U prepoznatljivoj kolekciji torbica Phoenix, prikladnih za svaku prigodu, ovaj je model po prihvatljivoj cijeni dostupan u izvedbi od imitacije krokodila ili od materijala s uzorkom proizvedenog inovativnim procesom, a tu je model u college stilu od antilop kože s ukrasima.

Za ljubitelje bajkerskog stila u ponudi je torba inspirirana detaljima na kožnim jaknama sa širokom naramenicama. Gotički detalj glave ovna na torbama je namijenjen onima koji njeguju stil rokera, a nalazi se na novčanicima, torbama preko ramena, ruksacima i torbicama za oko struka.

Replay torbe s podstavom izrađene su od matelassé tkanine s dekorativnim rupičastim zakovicama od galvaniziranog metala kako bi se postigao efekt sofisticirane privlačnosti.

Osnovna kolekcija sastoji se od uniseks komada koji su inspirirani tapiserijskim uzorcima i vintage kožom, ili u izvedbi od materijala od najlona s remenom i patentnim zatvaračem koji mu dodaje sportski izgled.

Vojnički uzorak bio je inspiracija za mušku kolekciju zamišljenu da odgovori svakodnevnim potrebama u modelima ruksaka i torbe preko ramena koja ima dodatnu zaštitu za laptop i odjeljak za dokumente. Za svoje zrelije kupce dizajnirana je torba u heritage stilu od materijala od najlona. Ta je torba personalizirana etiketom kakva se obično može naći na podstavama kaputa.

Ponudu upotpunjuju sofisticirani komadi od prave kože inspirirani starinskim vojničkim torbama s velikim džepovima i naramenicama izrađenim od čvrstog pamuka, a dostupne su verzije ruksaka, torbi i torbica za oko struka.

Prepoznatljivi Sea Move ruksak u novoj sezoni ima dvije verzije: onu sportsku od materijala od najlona s vojničkim uzorkom, i onu premium od materijala s kariranim uzorkom i efektom vintage kože.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera