Replay

Talijanska je grupacija koja distribuira casual odjeću, modne dodatke i obuću za muškarce, žene i djecu, posebno je omiljen svima koji u odijevanju odabiru jeans kao način izražavanja svoje osobnosti. REPLAY robnu marku je osmislio Claudio Buziol za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 1978. godine kada je gledajući utakmice na ekranu vidio kako titra riječ REPLAY kod ponavljanja ključnih akcija na utakmici.

Replay Aged kolekcija 2019.

Neke stvari s godinama postaju bolje, a traper je jedna od njih.

Traperice su mnogo više od običnog komada odjeće. Mogu se nositi u svako godišnje doba te savršeno prate liniju tijela. Traperice reflektiraju nas – oblikuju se tijekom godina i prilagođavaju svakoj našoj oblini. To ih čini toliko posebnim i bliskim s onim tko ih nosi.

Kolekcija Aged nudi traper iznošenog izgleda koji predstavlja prolaznost vremena. Replay otvara mogućnost za „RE-PLAY“ trapera, odnosno možete birati njihovu „starost“ . Svaka godina nosi svoj efekt ispranosti, a „starost“ traperica označena je etiketom na stražnjem džepu.

Novitet je izdržljiv i rastezljiv materijal, spoj elastičnosti i cool faktora. U kolekciji su dostupne slim fit traperice ANBASS, RONAS i THYBER te straight fit traperice GROVER. Ponuda uključuje traper jakne i košulje.

Nova kolekcija jesen/zima 2018./19. odiše devedesetima 

Devedesete se ponovno nose i to u kombinaciji s modernim trenirkama za svaku prigodu. Ovaj stil ulične mode, poznavaoci ga zovu athleisure, definira odjeća za trening ili bavljenje sportskim aktivnostima koju se može odjenuti za odlazak na posao, u školu, na predavanje, ili neku za drugu neformalnu prigodu.

 

Novu kolekciju talijanskog brenda Replay predstavljaju trendovi devedesetih u kombinaciji s modernim sportskim detaljima, koja spaja svijet sporta, vojnički izgled i grunge inspiraciju.

Vlastiti jedinstveni izgled moguće je stvoriti kombiniranjem sportskih majica s na kojima su logotipovi i prugasti uzroci glavni motivi s modelima od ispranog trapera.

Ove sezone prevladavaju tonovi od antracit sive do maslinasto zelene na odjevnim predmetima koji se odlično slažu s komadima koji uključuju seksi detalje poput haljina s prorezima.

Replay predstavlja Hyperselvedge za proljeće/ljeto 2018.

 

Replay proširuje Hyper obitelj za proljeće/ljeto 2018. uvođenjem Hyperselvedge kolekcije – gdje tradicija susreće moderno. Selvedge je namijenjen pravim ljubitelja trapera jer je sinonim za kvalitetu i autentičnost, te govori o iskonskoj strasti za traper.

 

U kombinaciji s nevjerojatnim mogućnostima rastezljivog trapera hyperflexa koji jamči vrhunsku udobnost, 100% elastičnost i izvanredno ispravljanje tkanine u početnu formu – dobivate Hyperselvedge – nepobjedivu kombinaciju koja savršeno odgovara tijelu i ima dugotrajan oblik uz potpunu slobodu kretanja. Hyperselvedge dolazi u dvije linije: jedna za nju i jedna za njega.

 

REPLAY, REPLAY & SONS i WE ARE REPLAY

Grupacija je prepoznatljivih brendova denim modne kolekcije koja za svaku sezonu izbaci otprilike 1.000 artikala u više od 15 kategorija uglavnom izrađenih od jeansa i pamuka.

Replay traperice odražavaju tko smo, one su naša druga koža te su zato tako seksi. Tijekom godina tkanina se kontinuirano prilagođavala i poboljšavala. Misija tvrtke oduvijek je bila izvrsnost i težila je prema:

  • inovativnom stilu
  • karakterističnom talijanskom dizajnu
  • vrhunskoj kvaliteti svojih proizvoda

 

Zašto volimo REPLAY?

Zato što predstavlja:

  • buntovnost
  • simbol je kvalitetnog odijevanja
  • razmišljanja izvan okvira

 

U Replayu vjeruju da sve ono što nosite na sebi predstavlja vaš identitet. Kao što ne postoje dvije jednake osobe na svijetu, tako ne postoje niti dva ista para Replay traperica. One su alkemija individue i univerzuma te predstavljaju onog tko je odabrao jeans, jedinstven baš kao i DNA.

 

Udobnost ne mora značiti i dosadan izgled, jer svi modeli koji se najbolje prodaju imaju detalje poderotina, patentne zatvarače i naglašene šavove jer Replay kombinira udobnost s trendovskim detaljima.

 

Traperice su danas vjerojatno najuniverzalniji odjevni predmet kojeg oblače tinejdžeri, njihovi očevi, ljudi srednjih godina… nitko ne zaobilazi traperice! Dnevno se proizvode i prodaju milijuni komada traperica koje na sebe oblače modno osviješteni pojedinci.

 

Savršeni je to modni odjevni predmet prikladan za svaku prigodu ovisno o ostalim komadima odjeće s kojima se kombiniraju. Dovoljno je znati što je udobno i kakav se modni izričaj želi postići kako bi se odabrao prikladan model traperica. Replay ima različite modele i krojeve od klasičnih do modernih za sve modne kombinacije.

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?