STEVE MADDEN mono trgovina u Mall of Split

STEVE MADDEN, jedan od najpopularnijih američkih brendova, od sada je po prvi puta prisutan u Hrvatskoj i kao mono trgovina zahvaljujući Fashion Company-u.

Trgovina obuće STEVE MADDEN otvorena je 26. travnja u shopping centru Mall of Split, a ljubitelji ovog brenda mogu uživati u najatraktivnijim modelima obuće izloženim na više od 100 m². Uz žensku kolekciju obuće i modnih dodataka, muška populacija također može birati kvalitetne komade obuće i za sebe.

Steve Madden započeo je svoju karijeru u maloj tvornici u Queensu, New York gdje je, uz svoj dizajnerski tim, imao mogućnost testirati svoje proizvode. To mu je omogućilo da brzo reagira na svjetske trendove čime je vrlo brzo postigao revoluciju u industriji obuće. Poznat diljem svijeta, STEVE MADDEN drugi je po prodaji obuće, odmah poslije NIKE-a.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i jedinstvenom, kreativnom dizajnu koji crpi inspiraciju  iz rock’n’roll-a i ulične mode, vizionar iz New Yorka stremio je izradi obuće za žene i muškarce koji žele izraziti svoju unikatnost, stoga su njegove kreacije inovativne, odvažne i inspirirajuće.

Popularan brend obuće prigrlile su najveće zvijezde show biznisa što je bilo dovoljno za svjetski uspjeh. Među njima su Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Selena Gomez, najpoznatije sestre na svijetu – Kardashian/Jenner, Taylor Swift, Cameron Diaz i mnogi drugi.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera