Steve Madden

Poznati dizajner Steve Madden svoj prepoznatljiv brend pokrenuo je 1990. godine u Brooklynu. Početak njegove karijere bio je skroman, krenuo je prodavanjem cipela iz vlastitog automobila. Bez obzira na skroman početak, Steve Madden imao je veliku viziju i cilj: revoluciju u industriji cipela prepoznatljivim i kreativnim dizajnom.

Steve Madden za proljeće/ljeto ove godine donosi kolekciju pod nazivom “Što vas pokreće?”

Proljetni duh i napredak inspiracija je koju ova kolekcija donosi sa sobom. Komadi u kolekciji ukrašeni su mrežastim detaljima i šljokicama koje neodoljivo podsjećaju na stil 90-ih. Vibrantne boje i odvažni uzorci ističu nove Steve Madden modele.

Izrazite svoj stil odvažnim bojama koje krase popularne tenisice s povišenim đonom. Neodoljivi look naglašen je odvažnim printevima koji ističu vašu neustrašivost.

Kolekcija donosi izbor transparentnih cipela, sandala s remenčićima, potpetica sa šljokicama i modernih tenisica debelog đona.

Budite hrabri! Budite vođa! Budite neustrašivi! Dođite po svoje nove Steve Madden cipele !

Pogledajte komade iz nove kolekcije na našoj stranici Steve Madden.

Ulica je moja modna pista

Poznati dizajner Steve Madden svoj prepoznatljiv brend pokrenuo je 1990. godine u Brooklynu. Ulice New Yorka koje odišu duhom rock and rolla i imaju veliki utjecaj na urbani način života, za Maddena su savršena inspiracija za nove trendove. Madden kaže: “Ulica je moja modna pista.”

Riječ je o brendu u kojemu je naglasak stavljen na originalnost i samopouzdanje. Potiče originalnost koju gradi na odvažnom stilu i visokim potpeticama s daškom seksipila i drskosti.

 

Početak Maddenove karijere bio je skroman, krenuo je prodavanjem cipela iz vlastitog automobila. Bez obzira na skroman početak, Steve Madden imao je veliku viziju i cilj: revoluciju u industriji cipela prepoznatljivim i kreativnim dizajnom.

Danas Steve Madden ima milijune kupaca diljem svijeta te bez obzira koliko različiti, svi imaju jednu zajedničku stvar: beskrajnu ljubav prema originalnim, jedinstvenim cipelama.

Obožavan među zvijezdama

Privukao je pozornost žena od crvenog tepiha do casual dnevnih kombinacija. Svojim odvažnim stilom osvojio je najutjecajnije modne ikone među kojima su Lady Gaga, Rihanna, Heidi Klum, Kate Moss, Mila Kunis, Adriana Lima i Taylor Swift.

U svojim kolekcijama surađivao je sa slavnim sestrama iz obitelji Kardashian Jenner i ostalim poznatim imenima kao što su Iggy Azalea, Shea, Cardi B, Keyshia Cole i Ja Rule.

Spoj stila, glazbe i karizme

Inspirirane rock zvijezdama 70-ih, Maddenove sada poznate chunky platforme, postale su jedna od najvećih uspješnih priča tog vremena. Spajanje mode i glazbe ostaju u Maddenovoj srži – “Glazba je DNK onoga što radim.” Maddenova specijalnost u prognoziranju trendova dovela ga je do samog vrha u svijetu mode.

Steve Madden danas predstavlja način života i stav prema modi kao odraz otkačenosti i individualnosti što je njegov brend definiralo prije 28 godina.

O njegovoj veličini ne govori samo prepoznavanje na crvenom tepihu i ulicama diljem svijeta, Steve Madden spominje se i u višestruko nagrađivanom filmu “Vuk s Wall Streeta”, a njegov karizmatičan karakter kojeg vjerno prenosi na svoje kolekcije zabilježen je i dokumentarnim filmom “Maddman: The Steve Madden Story.”

Bestsellers

Naši brandovi

Gdje kupiti?