SUPERDRY kolekcija proljeće/ljeto 2018.

Modna marka Superdry svoju je kolekciju za proljeće/ljeto 2018. osmislila kao viziju vječnog sunčanog ljeta na kalifornijskoj plaži Venice Beach vraćajući nas u vrijeme kad je iz zvučnika odzvanjala grunge glazba. Isprane pastelne boje, miješani uzorci, isprani detalji, to su obilježja opuštene, duboke samouvjerenosti ove kolekcije.

Linija odjeće za žene iz kolekcije Miami Wave kombinira decentne detalje neona, meke metale s mrežastim materijalima. Pretty in Punk kolekcija uvodi buntovnu djevojku u ljeto klasičnim punk obilježjima: izbijeljenim traperom, uzorcima grafita i grafiti samog branda. Glavni komadi – retro kombinezoni, široki i komotni modeli te prsluci s natpisom – glavna su oznaka sezone koju obilježavaju odvažne primarne boje.

Subkulturni utjecaji s mladenačkim stavom vidi se u muškoj Superdry kolekciji, stvarajući praktičnu i svestranu garderobu. Slojevitost je ključna – svaki pojedini dio odjeće odiše opuštenim stilom, kanalizirajući nova tumačenja grungea, retro sporta s američkom vibrom.

Kolekciju proljeće/ljeto 2018. poznatog brenda Superdry, možete kupiti u multibrend dućanima FASHION&FRIENDS u Zagrebu u Ilici, u City Centru One West, Arena centru, u Splitu u Joker centru i u City Centru One Split, Pjaca Split, u Dugopolju, u Rijeci u Tower Centru.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera