Superdry – vatromet boja i printeva za proljeće/ljeto 2019.

Superdry u novoj kolekciji donosi velik izbor komada vibrantnih odvažnih boja, a inspirirana je putovanjem na razna mjesta diljem svijeta. Svježi i inovativni komadi obogaćeni su kreativnim utjecajima raznih destinacija. Fokus je na odvažnim detaljima i tkaninama koji će nas pratiti u toplo ljeto. Proljetno ljetna Superdry kolekcija podijeljena je u nekoliko linija:

Ženska linija Boutique Bazaar inspirirana je popularnim teksturama i duhom Bliskog istoka, a ističe se trendi zakrpama i ručnim radom. Žakard tkanina i cvjetni dezen spajaju se u grafičkom prikazu ističući vibrantnost kolekcije. Štrikani detalji i čipka odaju dašak ženstvenosti i nježnosti ovoj liniji, a Paisley i bandana print s metalik i kromiranim motivima ističu njenu urbanu notu.

Vibrantna Carnival ženska linija ističe se po jarkim bojama i 3D aplikacijama, šljokicama i cvjetnim printom u žutoj, papaja i crvenoj nijansi. Linija je inspirirana tropskim voćem i psihodeličnim uzorcima, u duhu vatrenog Ria, s fokusom na siluetama. Linija nudi širok asortiman prugastih bikini modela i midi haljina.

Cote D’Azur kolekcija fokus stavlja na čiste i jednostavne linije i komade, s daškom chic look-a. Suknje su ukrašene prugama i kariranim detaljima, a ističu se svijetlim bojama i ljetnim laganim tkaninama. Nijanse suncokret žute i rumeno roze boje pomiješane su primarnim tonovima da stvore kontrast u sportskom look-u.

Muška Mariner linija inspirirana je obalom i avanturama iz poznatog djela Ernesta Hemingway-a „Starac i more“. Modeli su ukrašeni bogatim teksturama, cvjetnim motivima, a ipak zadržavaju originalni Superdry stil. Nijanse sunčevih žutih tonova i havajski print inspiriran duhom 30-ih oslikava modu i život na otoku.

Kolekcija se dalje kreće prema Sjevernoj Kaliforniji, gdje inspiraciju pronalazi u američkom folkloru i nasljeđu, te tako nastaje Big Sur linija. Popularni stil sa zakrpama krasi traper komade u kombinaciji s vojničkim motivima i bogatim teksturama. Kolekcija prikazuje stil boemskog putnika i ističe strukture, karirane detalje i platno.

Putovanje završava na britanskom tlu, gdje je ulična moda inspiracija za mušku Nu Lad liniju. Kolekcija odiše aktualnim trendovima, oversized stilom, logomanijom i suvremenim elementima. Primarne boja su crvena i mornarsko plava, a duh 90-ih zaokružuje ovu priču uvođenjem „iznošenog“ i camo stila.

Superdry kolekciju možete pronaći u multibrand trgovinama Fashion&Friends u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dugopolju.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera