TommyXZendaya kolekcija za proljeće 2019

Tommy Hilfiger predstavlja TommyXZendaya, novu kolekciju za proljeće 2019. u kojoj surađuje s poznatom američkom glumicom Zendayom, zvijezdom blockbustera Spider-Man: Homecoming i The Greatest Showman.

Komadi iz kolekcije inspirirani su luksuznim stilom 70-ih. Zajedničke modne kreacije Tommyja i Zendaye savršeno odgovaraju samouvjerenom i snažnom duhu, a obogaćene su mornarsko plavim, krem, burgundy i cabernet crvenim tonovima. Pruge u duginim bojama i šareni printevi s motivima horoskopskih znakova također čine neizostavan, zaigrani dio kolekcije. Raznolik izbor komada za stvaranje savršenog proljetnog looka.

Odijelo je bezvremenski klasik a kreativan dvojac predstavlja ga u modernom dizajnu, čine ga široke hlače usklađene s usko strukiranim blazerom za profinjen ženstveni look. Kolekcija predstavlja nostalgiju prošlosti s pogledom na budućnost, sastoji se od haljina, luksuznih satenskih majica, hlača visokog struka, odijela, suknji, modnih dodataka te kupaćih kostima i donjeg rublja. Spoj američkog „kulerskog“ i samouvjerenog stila Zendaye.

Ova suradnja održava Hilfigerovu viziju koja slavi različitosti i suradnju s ikonama koje se poistovjećuju s duhom brenda.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera