UGG kolekcija jesen/zima 2018.

U kolekciji jesen/zima 2018. UGG predstavlja dosad najhrabriju kolekciju i radi iskorak u skladu s obućom svojeg prepoznatljivog izgleda. Odvažan dizajn uz prepoznatljivi izgled, ovčju kožu i boju lješnjaka. Nova kolekcija Graphic inspirirana je street artom s ulica Los Angelesa u kojoj se poigrava s tipografijom logotipa koja višestruko upotpunjuje kolekciju.

 

U velikom rasponu od stiliziranih platformi do čizmica za hladne i snježne prigode, kolekcija Lights and Lakes sastoji se od pet stilova koji ujedinjuju izgled i funkcionalnost. Predvodnik je model Palomar sneaker, cipela izrađena od potplata i kože koja odolijeva temperaturama i do – 32°C.

Drugo izdanje kolekcije Fashion Baby donosi model Discotech, novu liniju obuće inspirirane rimljankama, šarenim pomponima i mekanom paperju s debelim potplatom tenisica. Kolekcija Fashion Baby slavi duh i stil žena Kalifornije, a sastoji se od čizmica, cipela, šlapa i natikača.

Modeli s ravnim potplatom dolaze u razbarušenim modelima kolekcije Fluff Power. Budući da se brand oslanja na ovčju kožu, modeli ove kolekcije izrađeni su od vrhunskih UGG materijala s detaljima za dojam odvažnosti. Fluff Power modeli potpuno zatvaraju stopalo s ultra-nježnim paperjem za ultra-udobno koračanje.

 

Muške kolekcije Neumel Slip-On Stitch i Neumel Stitch moderna su iteracija klasičnog modela Neumel čizama. S vrhunskim antilopom izvana, podstavljeno izolacijskom pjenom i pravom vunom iznutra te rukom zašivenim detaljima, Neumel Slip-On Stitch je pravi primjer koliko UGG posvećuje pozornost svakom detalju.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera