Ziggy Marley u blagdanskoj UGG kampanji

Jedini bolji osjećaj od onog kada dobijete UGG je onaj kad ih poklanjate

Svjetski poznati lifestyle brand UGG® predstavio je blagdansku kampanju koja slavi ljude koji podržavaju, inspiriraju i prihvaćaju jedni druge. Zvijezda kampanje je nasljednik glazbene ikone Bob Marley-a , Ziggy Marley, te njegova supruga i sedmero djece. Oni su jamajčanska obitelj koja živi u Kaliforniji – kreativci, talentirani glazbenici i društveni aktivisti.

Nova globalna kampanja posebno ističe duh darivanja, stoga je UGG sklopio suradnju s humanitarnom neprofitnom organizacijom Ziggy Marley-a U.R.G.E. (Unlimited Resources Giving Enlightenment), koja pomaže ugroženoj djeci, ženama i zajednicama, te s organizacijom HOLA (Heart of Los Angeles), koja mladima pruža besplatne edukativne, umjetničke i sportske programe, ohrabruje ih da se školuju i razviju svoj pun potencijal.

„Blagdane trebamo provesti s obitelji i onima koje volimo. Sa Ziggy-em i ostatkom obitelji Marley u glavnoj ulozi, naša novogodišnja kampanja slavi važnost i ljepotu obitelji, ljubavi i magije koju donose blagdani.“
–Andrea O’Donel, predsjednik, Fashion Lifestyle, Deckers Brands

UGG kolekciju možete pronaći u Fashion&Friends trgovinama.

Sviđa ti se članak? Pretplati se na čitanje preko newslettera